Maxus

  • Featured

The Bold Collective decided that the most impressionable area for Maxus would be the view from the lobby and the secondary entry area. “We feel that the end result has a strong impact because of a number of features including a recycled brick wall and a bold tartan custom rug… it all came together well with an eclectic mix of new, vintage, unconventional materials and industrial features” said Monika and Ali from The Bold Collective. The rug was manufactured in 100% New Zealand wool with custom colours and the fashionable acid yellow as a highlight. Tappeti worked with the builders to ensure the smooth and faultless installation for a floor and wall application. We added cushioning under the seating to give a soft and comfortable feel for people to use.

The Bold Collective’s brief was to explore something unique, bold and most of all dynamic. The end result is a fitout where staff can thrive, collaborate with clients and one that other agencies envy.